Un blog despre explorare urbană şi despre conţinut interesant descoperit online (content curator).

Despre mineBine ai venit pe blog!

  ⊙ ※   


Am 23 de ani, sunt sătmărean, am studiat comunicare trei ani la Timişoara şi în septembrie 2014 m-am mutat în capitală.

Pe acest blog o să regăsiţi articole despre cele mai mari două pasiuni ale mele: explorarea urbană şi jurnalismul (comunicarea în general).


Îmi place mult urbanismul şi explorarea urbană. Mă plimb cu bicicleta sau pe jos prin cartiere în care n-am treabă, doar ca să găsesc locuri interesante şi să cunosc localnicii. În 1 mai 2015 am început proiectul #Bucuresti2ani prin care mi-am propus să văd toată suprafaţă Bucureştiului, acolo unde pot să ajung, pe jos sau cu bicicleta, inclusiv spaţii indoor şi private în 24 de luni.  Mai multe detalii o să găsiţi pe blog.

Explorez şi online oraşele lumii, pe Google Street View sau pe skyscrapercity.com

       ☷        ☷        

Îmi place să citesc foarte mult, ştiri şi articole ample pe orice temă. Revistele pe care le citesc sau siteurile pe care le frecventez cel mai des, şi pe care vi le recomand pentru calitatea conţinutului sunt următoarele: The New Yorker, The Economist, The Atlantic, The Guardian, Nautilius, Aeon, BuzzFeed, Vice sau agregatoarele de conţinut Longreads şi TheBrowser, unde se selectează cele mai bune materiale apărute în presa internaţională. Sunt dotat şi cu aplicaţii corespunzătoare: Feedly ca RSS reader şi Pocket pentru salvarea articolelor pentru cititul mai târziu.

Cele mai interesante lucruri pe care le citesc şi mi se pare că sunt de interes general o să vi le prezint şi vouă în articolele de la rubrica: citesc/văd/ascult 

☷  ☷        


Trei lucruri care-mi plac mult: Star Trek fan, muzica lui Astor Piazzolla şi pomello;
Trei lucruri care nu-mi plac deloc: extremismul, lipsa de respect şi sarea;

⊙ ※ 
  

Un comentariu:

  1. Nu crezi ca extremismul presupune lipsa de respect? Glumind puţin putem spune că lipsa de respect este o atitudine extremă. Deci eşti dator să spui un alt lucru care nu îţi place :)
    Îmi plac: animalele, cireşele şi filmele.
    Nu îmi plac: generalizările, ignoranţa şi ploaia.

    RăspundețiȘtergere

Îmi spui şi mie la ce te gândeşti?